Anne Mulder

GEWICHTS- EN BEWEEGCONSULENT
Waarom ik doe wat ik doe? Toen mijn kinderen nog kleuters waren (inmiddels pubers) ging ik met ze schaatsen en toen ik viel kon ik niet meer overeind komen. Dit was mijn keerpunt. Ik voelde me doodongelukkig en dacht: “dit kan zo niet langer, ik wil met ze kunnen rennen en spelen en een goed voorbeeld zijn” Sindsdien ben ik ongeveer 25 kilo lichter, verslaafd aan bewegen en vind ik het altijd nog lastig om balans te houden met voeding, maar ik heb mijn weg hierin gevonden. Ik help jou graag om ook je weg hierin te vinden zodat voeding niet langer een te groot ‘ding’ is in je leven en je vol kan genieten van hetgeen jij wil zonder continu bezig te zijn met je gewicht en hoe je eruit ziet.

Alet Elshof

LEEFSTIJL- EN ONTSPANCOACH

Waarom ik doe wat ik doe? Van jongs af aan was ik al een beweeglijk type. Ik kon nooit stil zitten en klom altijd overal in of hing ergens aan. Ik vind het fijn om met mijn lichaam bezig te zijn en het uit te dagen. Mijn valkuil hierin is om niet door te draven en over mijn grenzen te gaan. Zo actief als mijn lichaam is, zo druk is het ook in mijn hoofd. Doordat ik mij steeds meer verdiep in pilates, bewust bewegen, ademhaling, slaap, mindfulness, meditatie en allerlei zaken rondom in- en ontspanning leer ik steeds beter om ook de rust in mijzelf te kunnen vinden. Die balans in actie en rust vind ik heerlijk en brengt mij dichter bij mijzelf! Ik ben altijd weer op zoek naar balans en bewuste keuzes maken.

Dit vind ik ook zo leuk aan het lesgeven, opleiden en coachen. Samen met jou onderzoeken wat je gedachten zijn (in je hoofd) en wat hierbij je gevoelens zijn (in je lijf), oftewel bewust aandacht hebben voor je lichaam en geest. Met als doel om jouw doelen te bereiken en minder stress en meer gemak in je dagelijkse leven te ervaren. Zodat je letterlijk en figuurlijk lekker in je vel komt te zitten.  

‘ Wat je aandacht geeft groeit en daarom kijk ik het liefst naar het positieve, zonder de schaduwkanten te ontkennen. ‘