WAT IS ACCESS BARS?

Gary Douglas is de grondlegger van Access Consciousness. Een onderdeel hiervan is Access bars.

Access bars is een energetisch lichaamsproces voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest wil ervaren. Zeker in de drukte van alledag en de maatschappij die veel van ons vraagt, is het fijn als er weer meer balans is tussen inspanning en ontspanning.

Access bars zijn 32 drukpunten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Hierin liggen al je ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties opgeslagen. Ieder drukpunt staat voor een specifieke context in je leven. Zo heb je drukpunten die staan voor het lichaam, controle, geld, communicatie, vreugde, verdriet, daadkracht, dankbaarheid, heling, veroudering, creativiteit etc.

RUST, RUIMTE, ONTSPANNING

Door deze punten (bars), in verschillende combinaties, zachtjes aan te raken ontlaadt alle informatie die daar ligt opgeslagen. Hierdoor ontstaat er meer rust in je hoofd, komt er ruimte en ontspanning in je lijf en creëer je nieuwe mogelijkheden in je leven. Je haalt als het ware oude blokkades weg om ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden.

Een Access bars Sessie heeft invloed op je lichaamscellen. Cellen kunnen door gedachten, gevoelens en emoties ovaal worden. Wat kan zorgen voor ongemak of ziekte. Door het nalopen van de bars kunnen cellen weer hun oorspronkelijke natuurlijke bolvorming aannemen.

Ook heeft Access bars invloed op het elektrisch functioneren van de hersenen. Tijdens een Bars sessie bewegen de hersengolven naar Theta staat. Dit is de staat van diepe ontspanning en zit vlak voor je slaapfase, de Delta fase. Hierdoor krijg je toegang tot en kun je verandering aanbrengen in vastgezette gedragspatronen, overtuigingen, emoties en meningen die je huidige leven bepalen.

 

VERDERE INFO

Je kunt in je kleding van alledag komen. Je ligt op je rug op een massagetafel. Mogelijk vind je het prettig om lekker of makkelijk zittende kleding aan te hebben die niet te strak zit. Dit is aan jou, waar jij het beste in kunt ontspannen.
Een Access bars sessie is binnen, in onze mooie ruimte aan de Koningin Wilhelminalaan 13 in Schalkhaar. Het duurt 1 uur. Er zijn kussens, dekens etc aanwezig om zo ontspannen mogelijk te kunnen liggen. Een Access bars sessie kan op geen enkel vlak kwaad doen en de voordelen ervan kunnen tot 3 weken doorwerken.

De kosten voor een Access Bars sessie van een uur zijn 75 euro.Wil je een Access Bars sessie combineren met coaching, dan betaal je voor 1,5 uur 95 euro.

 

Een persoonlijke access bars sessie kan in overleg met Alet ingepland worden. T: 06-15259689.