Pilates

Pilates

Pilates is een Body & Mind methode. Door de basisprincipes toe te passen, zal de focus op je lijf en hoofd zijn, de concentratie zorgt voor de goede uitvoer van de oefeningen. Is dat niet aanwezig, dan heeft het meteen effect op de techniek en de oefening. Na een uur Pilates is je hoofd leeg en lichaam soepel en in balans.

Bodyshape

Bodyshape

Get in shape met Bodyshape! Voor een strakker lijf en meer kracht, mobiliteit en conditie.
Een groepstraining gericht op het verstevigen van de spieren, het mobieler worden van het lichaam en verbeteren van de conditie.
Body Shape is een training op muziek waarbij het de bedoeling is om een strakker lichaam te vormen.

BBB & Boksen

BBB & Boksen

Tijdens een les BBB & Boksen train je je Billen, Benen en Buik. Werk je aan kracht in je bovenlichaam en je algemene conditie. De boks-oefeningen zijn vooral boksbewegingen met stoten, knieën en schoppen in de lucht. Tijdens of na de mat oefeningen mag je je (met bokshandschoenen) uitleven op de pads of het stootkussen.

Kettle Bell

Kettlebell

Mits goed en efficient gebruikt kun je met de kettlebell het hele lichaam in beweging zetten, waardoor zowel de spieren, conditie als de mobiliteit verbeteren. Bovendien stimuleert het de lichaamscoördinatie, motoriek en kun je er spiermassa mee aanmaken en mee afvallen.

Power Walking

POWERWALKING

Powerwalking is buiten lopen in een stevig en krachtig tempo. Je armen houd je in een hoek van 90 graden. Door de manier van lopen worden de spieren in de schouders, rug, onderrug en buik extra geactiveerd en versterkt. Door het tempo kun je gezellig blijven kletsen en zit je in een hartslagzone waarin je extra vet verbrand.

TABATA

TABATA

Een complete tabata workout bestaat uit 8 intervallen en duurt slechts 4 minuten. Tabata is een vorm van high intensity interval training (HIIT) en maakt je sterker, verbetert je conditie en versnelt je stofwisseling waardoor je gemakkelijk vet verbrandt.