Pilates

Pilates

Pilates is een Body & Mind methode. Door de basisprincipes toe te passen, zal de focus op je lijf en hoofd zijn, de concentratie zorgt voor de goede uitvoer van de oefeningen. Is dat niet aanwezig, dan heeft het meteen effect op de techniek en de oefening. Na een uur Pilates is je hoofd leeg en lichaam soepel en in balans.

Proefles is momenteel niet mogelijk ivm ledenstop.

Bodyshape

Bodyshape

Get in shape met Bodyshape! Voor een strakker lijf en meer kracht, mobiliteit en conditie.
Een groepstraining gericht op het verstevigen van de spieren, het mobieler worden van het lichaam en verbeteren van de conditie.
Body Shape is een training op muziek waarbij het de bedoeling is om een strakker lichaam te vormen.

BBB & Boksen

BBB & Boksen

Tijdens een les BBB & Boksen train je je Billen, Benen en Buik. Werk je aan kracht in je bovenlichaam en je algemene conditie.

De les is een combinatie tussen circuit oefeningen en het uitleven op de pads of het stootkussen met bokshandschoenen.

Power Pilates

Power Pilates

De basis van de les blijft hetzelfde als bij de ‘gewone’ Pilatesles alleen ligt het tempo wat hoger en ligt het accent meer op de workout. Er is ook geen ontspannings-gedeelte aan het eind.

Er worden oefeningen gedaan om je kern of ‘krachtcentrum’ te versterken, je ruggengraat te verlengen, spierkracht op te bouwen en je lichaamsbewustzijn te vergroten.

Fit Circuit

Fit Circuit

Een les waarin kracht-, conditie en coördinatieoefeningen worden gedaan. Alle grote spiergroepen worden getraind. 

Er worden verschillende stations uitgezet, zoals de kettlebells, gewichten, elastieken etcetera. Je doet een station een bepaalde tijd en gaat dan door naar de volgende. De lessen zijn erg afwisselend. Iedereen kan op eigen niveau aan de slag.