WAT IS BBB & BOKSEN?

Tijdens een les BBB & Boksen train je je Billen, Benen en Buik. Werk je aan kracht in je bovenlichaam en je algemene conditie. 

Na een warming-up volgt een conditie blok waarbij de hartslag en ademhaling op een goed niveau komen en de spieren worden doorbloed. Hierna worden er op de mat oefeningen gedaan om de spieren te versterken. De nadruk ligt hierbij op de Billen, Benen en Buik. Tijdens of na de mat oefeningen mag je je (met bokshandschoenen) uitleven op de pads of het stootkussen. De les duurt een uur en we sluiten af met een cooling down. 

BBB & Boksen is een small group training op muziek waarbij het de bedoeling is om een strakker en krachtiger lichaam te vormen.

VOORDELEN OP EEN RIJ:

– verbetert je conditie
– train al je spieren in je lijf, vooral de billen, benen en buik
– werk aan kracht in je bovenlichaam
– goed voor behouden botdichtheid
– betere houding, coördinatie en lenigheid
– betere focus
– goede kcal verbrander

– iedereen kan het!!!

 

WAT TREK JE AAN?

Makkelijk zittende kleding. De les is altijd binnen en op sokken of blote voeten. Er is geen kleedkamer aanwezig, wel een grote toiletruimte. Matjes zijn op de locatie aanwezig. Je kunt zelf een handdoek, bidon of flesje water meenemen. Op de locatie is voldoende gratis parkeergelegenheid voor auto of fiets.

 

VERDERE INFO

De les duurt een uur en vindt altijd in een kleine groep plaats met maximaal 8 personen. Iedereen kan op zijn eigen niveau trainen en het is altijd erg gezellig!

Wil je graag een proefles volgen? Dat kan natuurlijk! Hieronder kan je zelf je proefles inplannen. De kosten van een proefles zijn 8 euro.

 

Meld je hieronder aan voor een proefles!