WAT IS BODYSHAPE?

Een groepstraining gericht op het verstevigen van de spieren, het mobieler worden van het lichaam en verbeteren van de conditie.

Body Shape is een training op muziek waarbij het de bedoeling is om een strakker lichaam te vormen.

Na een warming-up volgt een conditie blok waarbij de hartslag en ademhaling op een goed niveau komen en de spieren worden doorbloed. Hierna worden op de mat oefeningen gedaan om de spieren te versterken. De nadruk ligt hierbij op de billen, benen en buik, maar ook de armen, schouders en rug worden niet overgeslagen.

Afsluitend worden er mobiliteitsoefeningen gedaan. Met deze oefeningen kun je het bewegingsbereik van een gewricht verbeteren. Het kan bijdragen aan een betere lichaamshouding en een sterkere core. Alledaagse pijntjes en kwaaltjes nemen af en lichaamsbewustzijn neemt toe.

VOORDELEN OP EEN RIJ:

– voor alle niveaus en leeftijden
– gezellig en gemoedelijk
– verbeter je conditie
– verbeter je mobiliteit
– versterk al je spieren
– verbrand veel kcal

VERDERE INFO

De les duurt een uur en vindt altijd in een kleine groep plaats met maximaal 10 personen. Iedereen kan op zijn eigen niveau trainen en het is altijd erg gezellig!

Wil je graag een proefles volgen? Dat kan natuurlijk! Hieronder kan je zelf je proefles inplannen. De kosten van een proefles zijn 8 euro.

 

 

Meld je hieronder aan voor een proefles!