WAT IS CIRCUITTRAINING?

Circuittraining is een les van 45 minuten waarin kracht-, conditie en coördinatieoefeningen worden gedaan. Alle grote spiergroepen worden getraind. Er worden oefeningen staand, zittend en liggend gedaan. Ook is er aandacht voor evenwicht, balans, kernstabiliteit, uithoudingsvermogen. Je wordt sterker en je conditie neemt toe door het volgen van deze les. Er worden verschillende stations uitgezet, zoals de battlerope, kettlebells, elastieken etcetera. Je doet een station een bepaalde tijd en gaat dan door naar de volgende. De lessen zijn erg afwisselend. .

De les is in groepsverband. Iedereen kan op eigen niveau aan de slag. Er wordt altijd begonnen met een warming-up en afgesloten met een cooling-down.

 

CIRCUITTRAINING

WAT TREK JE AAN?

Sportkleding in laagjes, sport/hardloopschoenen. De les vindt altijd buiten plaats, dus houd hier met de kledingkeuze rekening mee. Benodigdheden: matje, handdoek en bidon/ flesje water.

VERDERE INFO

De oefeningen kunnen op eigen niveau uitgevoerd worden. De trainer biedt meerdere alternatieven op een oefening, zodat de intensiteit lager en hoger kan zijn. Zo is het voor iedereen leuk, uitdagend en mogelijk om deel te nemen aan deze les. Circuittraining wordt op dinsdagavond in Colmschate en op donderdag in Schalkhaar aangeboden van 19.15 tot 20.00 uur.

Hieronder kun je je aanmelden voor een proefles!

Circuittraining Colmschate

Circuittraining Schalkhaar