WAT IS POWER CIRCUIT?

Het Power Circuit is een les van 60 minuten waarin krachtoefeningen op de plaats worden gedaan. Alle grote spiergroepen worden getraind. Er worden oefeningen staand, zittend en liggend gedaan. Ook is er aandacht voor evenwicht, balans, kernstabiliteit, uithoudingsvermogen. Je wordt sterker en je conditie neemt toe door het volgen van deze les. De benodigde materialen liggen voor je klaar, zoals gewichtjes, elastieken etc. De lessen zijn erg afwisselend. De ene keer is het een circuit met touwen, ladders en kettlebells en de andere keer zijn het vooral oefeningen op een matje.

De les is in groepsverband. Iedereen kan op eigen niveau aan de slag. Er wordt altijd begonnen met een warming-up en afgesloten met een cooling-down.

 

Power circuit

WAT TREK JE AAN?

Sportkleding in laagjes, sport/hardloopschoenen. De les vindt altijd buiten plaats, dus houd hier met de kledingkeuze rekening mee. Benodigdheden: matje, handdoek en bidon/ flesje water.

VERDERE INFO

De oefeningen kunnen op eigen niveau uitgevoerd worden. De trainer biedt meerdere alternatieven op een oefening, zodat de intensiteit lager en hoger kan zijn. Zo is het voor iedereen leuk, uitdagend en mogelijk om deel te nemen aan deze les. Het Power Circuit wordt op de maandagavond in Schalkhaar, op dinsdagavond in Bathmen en op woensdagavond in Deventer aangeboden na een Power Walk les. Deze vindt dus achter elkaar en op dezelfde locatie plaats en zijn dus goed te combineren en desgewenst achter elkaar te volgen.

Hieronder kun je je aanmelden voor een proefles!

Circuittraining Colmschate

Circuittraining Schalkhaar