POWERHOUSE?

Wat de bewegingsmethode van Joseph Pilates bijzonder maakte, is dat hij er in geloofde dat elke beweging vanuit een centraal punt komt, namelijk je core, het centrum van je lichaam. Als je de spieren van je centrum goed aanspant, zou dat ten goede komen aan de gewrichten waardoor je minder last van slijtage krijgt. Een sterke kern geeft je met elke activiteit meer kracht en balans en vermindert het risico op blessures. Daarom is het zo goed om deze stabiliteit van je kern te trainen: het korset van spieren rondom je rug, buik en heup/bekken. Deze spieren gebruik je dagelijks bij vrijwel alles wat je doet.

WAT TREK JE AAN?

Makkelijk zittende kleding. Zonder harde randjes of bijvoorbeeld een ritsje op de achterkant van je sportbroek. De les is altijd binnen en kan op blote voeten of (antislip)sokken. Alle benodigde materialen zijn aanwezig, zoals matje, kussens en essentials. Als je het prettig vindt kun je een eigen handdoek en flesje water meenemen. Er kan omgekleed worden in onze doucheruimte.

VERDERE INFO

Je kunt de grote bruine voordeur binnenkomen met een draaiknop (gaat best wel stroef). We zijn gevestigd op de eerste etage, ruimte 10. Op onze etage hebben we een keuken en toilet. Je schoenen kunnen in de gang in de witte kast en er staat een kapstok voor je jas. We hebben een extra eigen ruimte voor je persoonlijke spullen. Op de locatie is voldoende parkeergelegenheid voor auto of fiets.
Deze les is geschikt voor je als je flink aan de bak wilt. Je kent je lichaam en je wilt deze uitdagen. Je lichaam is gezond en dit wil je zo houden. Je werkt vooral aan kracht en lenigheid.

Wij bieden ook de mogelijkheid om online Pilates te volgen.

Meld je hieronder aan voor een proefles!