Mijn

Succes
verhaal

– Gertiene

 

In 2014 was ik er klaar mee. Ik wou graag afvallen, maar het lukte niet. Anne kende ik al van mijn werk en zij had zich laten omscholen tot voedingsconsulente.  Wat mij ook vooral aantrok was dat zelf ook veel afgevallen was en blijvend! Dat ze de valkuilen kent waar eigenlijk iedereen tegenaan loopt, is fijn.
In het begin liep het niet gesmeerd, ik deed erg mijn best maar het lukte niet. Ik raakte zwanger en natuurlijk was het afvallen even niet nodig. Na mijn zwangerschap van mijn eerste kwam ik terug. Ze hielp me met goede tips, bekijken hoe mijn voedingsschema eruitzag. Het hielp en het ging goed. Ik haalde mijn streefgewicht. Dit was in 2017 en ik was ontzettend blij! Ik voel me fitter dan ooit en kon de kleren aan die ik wou.
Ik raakte weer in verwachting en na die zwangerschap ben ik ook bij Anne geweest om de zwangerschapskilo’s eraf te krijgen. 

De goede tips die ik al wist uit de voorgaande keren was het vooral een stok achter de deur. Een aantal keren wegen en ik was weer op de goede weg!
Een hele tijd ben ik op gewicht gebleven en wou er uiteindelijk toch nog iets af hebben. Weer een aantal afspraken gemaakt en ik voelde me weer op het goede spoor. 

Dat ik trots op mezelf mag zijn kwam een tijdje geleden. Ik was op bezoek bij m’n zus en had geen jas. Ik mocht die van haar lenen. De jas kreeg ik aan en dicht en hij zat ook nog eens goed! Dit voelde zo goed en was zo blij! Ik had nooit last van mijn overgewicht, ik was er niet onzeker door, ik had vrienden en een vriendje.
Ik ben al een tijd op, een voor mij, gezond gewicht ben, voel ik mij zoveel beter, energieker en blijer! 

Als je nog twijfelt, ik kan je zeker aanraden om Belle Sante je te laten inspireren en helpen. Ze kijken naar jou en wat bij jou past, dat is heel fijn! 

Mijn

Succes
verhaal

– Marina Zoet

 

Ik klopte bij Belle Santé aan omdat ik dacht goed bezig te zijn qua eten om af te vallen maar het lukte mij maar niet om de kilo’s er echt af te krijgen. Ik had een lichte hernia gehad waarbij de huisarts zei dat ik moest afvallen en was begonnen met powerwalken. Dat hielp iets qua kilo’s maar niet zodanig dat ik echt goed afviel. Na een intake gesprek en een week lang mijn gewone eetpatroon vast te leggen, kreeg ik mijn behandelplan. Wat een eyeopener was het dan ook dat ik te weinig bleek te eten! Met duidelijke handvatten, voorbeelddagen qua eten en persoonlijke weegafspraken om de paar weken ging ik aan de slag. En de kilo’s gingen er af! Eigenlijk zonder veel moeite, ook omdat je dus bijvoorbeeld veel groente eet en meerder keren per dag. Sneller dan gepland en gedacht haalde ik mijn streefgewicht en ben ik daar nog een aantal kilo onder gaan zitten. In totaal (vanaf de hernia) ben ik daardoor 20 kilo afgevallen. De persoonlijke begeleiding van Anne en Arlette heeft hier echt bij geholpen. Er is niet alleen aandacht voor het eten maar ook voor je mindset en je lifestyle. En dat maakt het een compleet plaatje. Ik ben inmiddels bijna een jaar op gewicht. En het fijne is, dat als ik merk dat ik weer even te losjes ben geweest qua eten, ik weet wat ik moet doen om weer op gewicht te komen. Dankzij Belle Santé heb ik weer een gezond gewicht en zit ik lekker in mijn vel! Wat mij betreft een dikke aanrader!

Mijn

Succes
verhaal

– Yolanda

 

4 januari 2021: voor mij de dag van een nieuwe start. Daar zijn wel wat maanden denken aan vooraf gegaan. Ik wilde al wel graag afvallen maar hoe of wat ik ook probeerde, het had geen succes. Het tegenovergestelde eigenlijk. Toen kwam er plots nog een medische indicatie bij waardoor de knop echt om moest maar ik kon het niet alleen. Wat zou ik doen, via huisarts, WW nog een keer doen? Ik kende powerwalken al wel van een vriendin, had het ook wel een kleine tijd gedaan maar zag dat ze ook een afvaltraject hadden. Toen appte een vriendin: ik ga dat doen ga je mee? Nou en daar zit je dan 4 januari voor een intake. En daar ga je dan: je eerste weekmenu, geen hoogdravende toestanden gewoon eten maar in mijn geval: ik moest veel meer eten!!!! Ik gaf mijn lichaam te weinig waardoor deze alles vast hield! Ik heb wel eens dagen gehad dat ik dacht: och jee ik moet ook nog yoghurt eten, moest er ook nog in. Na anderhalve week al anderhalve kilo kwijt!! Daarnaast 1x per week via hen lopen en circuit. Lekker buiten! Daarnaast wandel ik elke dag zelf. 1 à 2 keer powerwalken per week. Het wordt zo gauw een gewoonte.
28-5-2021: nog geen 5 maanden verder en ik heb de 15 kilogrens bereikt!!!!! 15 kilo afgevallen. En dat dankzij Anne en Alet. Altijd stimulerend, altijd relaxed, altijd reëel, een traject met informatie waar je echt wat aan hebt, waar ik nieuwe inzichten heb gekregen. Een traject zo simpel eigenlijk met zo’n groot resultaat. Dat gun je een ieder die ook graag wilt afvallen en fitter wilt worden.