ROL
DAG

Rol dag

Ben jij een vrouw die ontzettend toe is aan een dagje rust, dan is een ROL dag echt iets voor jou! ROL staat voor Relax, Ontspan en Laat los. Het is een dag die echt helemaal en alleen om jouw draait. Je start of eindigt de dag met een access bars sessie, tijdens de mindful walk hebben we aandacht voor je houding, ademhaling, zintuigen, lichaam en geest. 

Adempauze

Adempauze

Adempauze is een les van een uur met aandacht voor lichaamsbesef, ademhaling en ontspanning. Het doel is om letterlijk een adempauze te nemen en meer rust in je hoofd te ervaren, je lichaamsbewustwording te vergroten en de energie in je lichaam te laten stromen.

Access bars

Access Bars

Access Bars is een energetisch lichaamsproces voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest wil ervaren. Zeker in de drukte van alledag en de maatschappij die veel van ons vraagt, is het fijn als er weer meer balans is tussen inspanning en ontspanning.

Mindful

mindful walk

Mindful betekend met je volle bewustzijn in het moment zijn. We combineren dit met rustig wandelen. Al wandelend gaan we voelen en ervaren. Met als doel de hectiek van het dagelijks leven een uurtje los te laten, door met aandacht en zonder oordeel stil te staan bij onszelf en de omgeving. Dit doen we in de natuur en hierbij hebben we aandacht voor ons lichaam, ademhaling en zintuigen.

Slaap

slaap programma

We slapen maar liefst een derde deel van ons leven. En dat is niet zonde van onze tijd, want slapen is erg belangrijk voor zowel lichamelijk als geestelijk herstel.
Het is dan ook erg vervelend als je problemen omtrent je slaap ervaart. Want dan mis je deze en vele andere voordelen die een goede nachtrust met zich mee brengt. Gelukkig is goed slapen te leren. Blijf niet worstelen en woelen maar geef je op voor dit slaapprogramma.