SLAAP

slaap programma

We slapen maar liefst een derde deel van ons leven. En dat is niet zonde van onze tijd, want slapen is erg belangrijk voor zowel lichamelijk als geestelijk herstel.
Het is dan ook erg vervelend als je problemen omtrent je slaap ervaart. Want dan mis je deze en vele andere voordelen die een goede nachtrust met zich mee brengt. Gelukkig is goed slapen te leren. Blijf niet worstelen en woelen maar geef je op voor dit slaapprogramma.

MINDFUL

mindful walk

Mindful betekend met je volle bewustzijn in het moment zijn. We combineren dit met rustig wandelen. Al wandelend gaan we voelen en ervaren. Met als doel de hectiek van het dagelijks leven een uurtje los te laten, door met aandacht en zonder oordeel stil te staan bij onszelf en de omgeving. Dit doen we in de natuur en hierbij hebben we aandacht voor ons lichaam, ademhaling en zintuigen.

PILATES

Pilates

Pilates is een Body & Mind methode. Door de basisprincipes toe te passen, zal de focus op je lijf en hoofd zijn, de concentratie zorgt voor de goede uitvoer van de oefeningen. Is dat niet aanwezig, dan heeft het meteen effect op de techniek en de oefening. Na een uur Pilates is je hoofd leeg en lichaam soepel en in balans.