Afvallen

6 weken afvalprogramma

Wil je graag de steun  van een groep en zeker weten dat je 6 weken lang alles geeft en vooral niet opgeeft? Dan is het afvalprogramma geschikt voor jou.

Voeding
& Beweging

(Half) jaar voeding & beweging PROGRAMMA

Wil je tussen de 15 en 40 kilo afvallen en een half jaar of jaar lang begeleiding?

Weet jij eigenlijk best wat gezond is en wat niet, maar lukt het je niet om de knop om te zetten? Eet jij als je je verveelt of als je moe bent, terwijl je weet dat het niet goed voor je is?

Online

online afvalprogramma

Het combineren van werk, gezin, vrienden, sporten is soms erg lastig. Daar weten wij zelf ook alles van. Hierom zijn we aan de slag gegaan om een online programma te maken waarin wij denken dat alle facetten zitten om ervoor te zorgen dat jij blijvend gezonder- fitter en slanker wordt.

Emotie

Emotie-eten PROGRAMMA

Merk jij dat je gaat eten uit emotie? Bijvoorbeeld omdat je het gezellig vindt. Of juist als je moe bent? Of omdat je verdrietig of boos bent?

Ik kan je hierbij helpen. Mijn naam is Alet Elshof en ik ben Leefstijl- en slaapcoach. Vaak weten we wel wat we wel en niet moeten eten, maar tussen weten en doen zit een groot verschil.

Slaap

slaap programma

We slapen maar liefst een derde deel van ons leven. En dat is niet zonde van onze tijd, want slapen is erg belangrijk voor zowel lichamelijk als geestelijk herstel.
Het is dan ook erg vervelend als je problemen omtrent je slaap ervaart. Want dan mis je deze en vele andere voordelen die een goede nachtrust met zich mee brengt. Gelukkig is goed slapen te leren. Blijf niet worstelen en woelen maar geef je op voor dit slaapprogramma.