START: 22 FEBRUARI 2021!

ONTDEK HET ONLINE AFSLANKPROGRAMMA VAN BELLE SANTE!!

Het combineren van werk, gezin, vrienden, sporten is soms erg lastig. Daar weten wij zelf ook alles van. Hierom zijn we aan de slag gegaan om een online programma te maken waarin wij denken dat alle facetten zitten om ervoor te zorgen dat jij blijvend gezonder- fitter en slanker wordt.

We gaan je de benodigde kennis verschaffen, je motiveren om te sporten en bewegen en we gaan het ook hebben over emotie-eten, slapen en je mindset. Al deze pijlers bij elkaar zijn onze sleutel die jou gaan helpen met het behalen van jouw doel!

Anne gaat je helpen met voeding en hormonen, Alet is onze slaap- en leefstijlcoach en verzorgt de informatie over slaap, emotie-eten en mindset, en Fleur weet als sportkundige alles over het belang van bewegen en sporten.

Je kan elke maandag starten met ons afvalprogramma. We zullen je eerst een intake formulier toesturen die je invult en aan ons terug mailt. Hierna dien je wekelijks op uiterlijk vrijdagochtend je gewicht en middelomtrek door te geven, waarna wij je elke vrijdagmiddag je nieuwe weekmenu zullen sturen en de nieuwe weekvideo. Het weekmenu gaat elke week op maandag in en de video zal een week voor je beschikbaar zijn om te kijken

Begin nu met ons online afvalprogramma en ontvang:

 • 12 weken lang een persoonlijk weekmenu, afgestemd op jouw gewicht en middelomtrek welke je wekelijks doorgeeft. Het menu is via een app in te zien en tevens aan te passen naar je eigen wensen. Tijdens de eerste informatie video laten we je alle mogelijkheden zien.
 • Wekelijks een informatie / motivatie video:
  De onderwerpen:   
  – Weekmenu’s; hoe werkt het en wat zijn de mogelijkheden
  – Voeding; hypes, feiten en fabels
  – BMR, je lichaam geven wat het nodig heeft
  – Bewegen
  – Voeding; koolhydraten, eiwitten, vetten
  – Sporten
  – Voeding; vitamines en mineralen
  – Emotie eten
  – Suiker
  – Slaap
  – Hormonen
  – Mindset
 • om ervaringen te delen met andere leden, kun je je aansluiten bij onze besloten Facebook groep Belle Santé online afvalprogramma.

12 weken voor eenmalig € 129,00 (of 3 maandelijkse termijnen van € 49,00)