1 op 1

1 op 1 begeleiding

Vind jij het fijn om 1 op 1 begeleid te worden en wil je graag samen aan de slag om jouw eetgewoonten blijvend te kunnen veranderen zodat het een gezonde leefstijl wordt die bij jou past? We gaan samen aan de slag om ervoor te zorgen dat jij lekker in je vel komt. Dat eten of je gewicht niet langer een issue is in je leven, dat verdien je! 

Afvallen

6 weken afvalprogramma

Wil je graag de steun  en zeker weten dat je 6 weken lang alles geeft en vooral niet opgeeft? Dan is het afvalprogramma geschikt voor jou.

Online

online afvalprogramma

Het combineren van werk, gezin, vrienden, sporten is soms erg lastig. Daar weten wij zelf ook alles van. Hierom zijn we aan de slag gegaan om een online programma te maken waarin wij denken dat alle facetten zitten om ervoor te zorgen dat jij blijvend gezonder- fitter en slanker wordt.

Menu’s

Body Support

Wij maken aan de hand van jouw persoonlijke voorkeuren voedingsschema’s op maat. Heb je allergieën, dieetwensen of wil je met iemand samen eten? Ook dat kan je coach voor je aanpassen in je weekmenu. Daarnaast heb je de Body Support app met een persoonlijk account tot je beschikking. Met behulp van de app heb je altijd je weekmenu bij de hand en  kun je de menu’s nog verder aanpassen.