Vooral als je echt je leefstijl moet gaan veranderen om blijvend resultaat te boeken en als een groep of online niets voor jou is, dan kan je kiezen voor de 1 op 1 begeleiding. Tijdens een gratis kennismakingsgesprek bespreken we altijd eerst nog even alle mogelijkheden en kijken we wat het beste bij jou past. Ook kijken we of er een klik is. Het is belangrijk dat je je goed bij ons voelt, want we gaan nogal wat aan samen.

Als je kiest voor 1 op 1 begeleiding dan kiezen de klanten vaak voor een persoonlijke intake en behandelplan. Een doel zonder plan is immers een droom. 

Wat zijn je waardes nu en waar willen we naartoe? En hoe gaan we dat doen? Wij zijn opgeleid om een voedingsplan op te stellen dat mensen helpt om af te vallen of om op gewicht te komen en te blijven. Ter ondersteuning van het afvallen wordt ook het bewegen onder de aandacht gebracht. Wij zullen je informeren, motiveren en een plan van aanpak op maat maken. In dit plan nemen wij alle onderdelen voor een gezonde leefstijl mee. 

Als je een persoonlijk plan hebt, dan kan je hierna verder met een strippenkaart. Hiermee kan je voor weegmomenten terecht bij Anne of Alet, voedingsconsulten bij Anne en / of coachingsgesprekken met Alet. Dit is per persoon verschillend en bieden we op maat aan. Hierom werken we met een strippenkaart die inzetbaar is zoals jij hem nodig hebt. Dus: waar loop jij tegenaan tijdens dit traject en waar kunnen wij jou mee helpen? Ook is met onze strippenkaart het kopen van persoonlijke menu’s mogelijk.