Het combineren van werk, gezin, vrienden, sporten is soms erg lastig. Daar weten wij zelf ook alles van. Hierom zijn we aan de slag gegaan om een online programma te maken waarin wij denken dat alle facetten zitten om ervoor te zorgen dat jij blijvend gezonder- fitter en slanker wordt.

We gaan je de benodigde kennis verschaffen, je motiveren om te sporten en bewegen en we gaan het ook hebben over emotie-eten, slapen en je mindset. Al deze pijlers bij elkaar zijn onze sleutel die jou gaan helpen met het behalen van jouw doel!

Anne gaat je helpen met voeding en hormonen, Alet is onze slaap- en leefstijlcoach en verzorgt de informatie over slaap, emotie-eten en mindset. Anne en Alet weten als bewegingsdeskundigen (met module overgewicht en obesitas) alles over het belang van verantwoord bewegen en sporten.

Je kan elke maandag starten met ons afvalprogramma. We zullen je eerst een intake formulier toesturen die je invult en aan ons terug mailt. Hierna dien je wekelijks op uiterlijk vrijdagochtend je gewicht en middelomtrek door te geven, waarna wij je elke vrijdagmiddag je nieuwe weekmenu zullen sturen en de nieuwe weekvideo. Het weekmenu gaat elke week op maandag in en de video zal een week voor je beschikbaar zijn om te kijken.