Na afronding van deze training heb je de kennis en kunde om zelf invloed uit te oefenen op je eetgedrag. De training verschaft je kennis en voorbeelden uit de praktijk. Ik ga met jou in kaart brengen wat jouw situatie is en waar jij tegen aanloopt. Er zal ook veel aandacht zijn voor het mentale vlak. We onderzoeken jouw gedachten, gevoel en gedrag rondom eten.  En vervolgens ga ik je leren hoe je zelf tips en technieken in kunt zetten om hier bewuster, relaxter en anders mee om te gaan.

Na deze training zul je meer rust ervaren omtrent eten en zul je meer kunnen ontspannen en genieten. Je herkent je valkuilen en hoeft hier niet langer in te trappen. 

Anne Mulder: “Ik geloof dat iedereen kan leren om balans te vinden in haar eetgedrag. Het gaat alleen niet van de een op de andere dag. Neem er de tijd voor. Leg de lat niet te hoog en veroordeel jezelf niet als het even niet gaat zoals je graag wilt. Observeer jezelf en pak je gedrag en gewoonten met kleine stapjes aan. Het is bij veel vrouwen alles of niks. Ik ga ervoor of ik laat het los.  Ik help je graag via deze training om meer grip en rust te ervaren rondom je voeding.”