We slapen maar liefst een derde deel van ons leven. En dat is niet zonde van onze tijd, want slapen is erg belangrijk voor zowel lichamelijk als geestelijk herstel.

Indien je langere tijd of regelmatig niet goed slaapt is de kans groot dat je overdag moe bent. Met alle consequenties van dien. Je gaat mogelijk op zoek naar energie door snoepen en snaaien, je kunt niet meer goed nadenken, je maakt eerder fouten, concentreren word lastig, je voelt je onzekerder, je staat minder sterk in je schoenen, je hebt het gevoel de controle te verliezen, je hebt minder zin in de dag en in het algemeen minder plezier in het leven.

Oftewel, het is erg vervelend als je slaapproblemen hebt!!

Maar gelukkig is hier wat aan te doen. Slapen is te leren. Iedereen ervaart eigen klachten en moeilijkheden omtrent het onderwerp slaap en een goede nachtrust. We starten met het onderzoeken van jouw probleem. Pas als we goed weten wat het probleem is kunnen we er iets aan gaan doen. Je zult gaan merken dat alle onderdelen van je leefstijl invloed hebben op een goede nachtrust. Je dag bepaalt hoe je slaapt! Hierbij gaat het om voeding, beweging, ontspanning en vooral om mindset.